exit icon

Fijne namiddag Arthur!

Recente kandidaten

Recente vacatures

Alles wat je nodig hebt, op één plek

Geoptimaliseerd voor recruitment, ondersteund door AI

Bij aiRecruitment bieden we een revolutionair online HR platform dat het wervingsproces voor recruiters vereenvoudigt en stroomlijnt. Met behulp van geavanceerde AI-tools bieden we een compleet scala aan oplossingen om het vinden, evalueren en aannemen van talent efficiënter en effectiever te maken. Ontdek nu de recruitmentsoftware die jouw day-to-day zal transformeren!

feature

Interview Insights

Diepgaande kandidaatanalyse in een oogwenk. Met onze innovatieve Interview Insights-feature krijg je snel en moeiteloos een diepgaande analyse van elke kandidaat. Het enige wat je hoeft te doen, is het opgenomen intakegesprek te uploaden. Binnen enkele ogenblikken ontvang je een uitgebreid transcript van het gesprek, een samenvattende analyse van de sterke en zwakke punten van de kandidaat, een geschatte score van hun geschiktheid op een schaal van 1 tot 10 en een gedetailleerd kandidaatprofiel dat je helpt om gefundeerde beslissingen te nemen.

binnenkort beschikbaar

LinkedIn-extensie

Met onze nieuwe LinkedIn Extensie integreer je aiRecruitment direct in je LinkedIn-ervaring. Voeg kandidaten toe, analyseer profielen in een oogwenk, en chat direct met de kracht van onze AI. Vereenvoudig je wervingsworkflow op LinkedIn en maak snellere, beter onderbouwde beslissingen.

feature

Matchmaker

Perfecte kandidaat-vacature matches binnen handbereik. Nadat je de diepgaande Interview Insights hebt verkregen, hoef je alleen maar achterover te leunen terwijl onze AI de rest doet. Matchmaker analyseert en verwerkt alle verzamelde informatie om nauwkeurige kandidaat-vacature matches te genereren. Of het nu gaat om vaardigheden, persoonlijkheidstrekken of subtiele nuances die door menselijke analyse kunnen worden gemist, Matchmaker maakt gebruik van geavanceerde algoritmen om de perfecte combinaties te ontdekken. Het resultaat? Een overzichtelijk rapport met mogelijke matches, gepresenteerd in percentages die de mate van compatibiliteit aangeven.

feature

aiRecruitment Apps

Efficiëntie en gemak in één platform. Stel je voor dat je met slechts een paar klikken toegang hebt tot een reeks slimme tools die je recruitmenttaken soepel maken. De HR apps zijn ontworpen om de dagelijkse taken van recruiters te stroomlijnen. Of je nu vacatures moet genereren, cold-emails moet opstellen, LinkedIn Boolean-zoekopdrachten moet uitvoeren, Google Ads moet optimaliseren, SEO-keywords moet vinden, gesprekken naar tekst moet omzetten of sollicitatievragen moet creëren, onze HR apps staan voor je klaar.

AWARD-WINNING AI

Waarom aiRecruitment?

Enkele krachtige redenen waarom recruiters en HR-professionals kiezen voor onze recruitmentsoftware. Ontdek hoe aiRecruitment jouw zoektocht naar talent optimaliseert en jouw recruitmentresultaten naar nieuwe hoogten brengt.

Automatische kandidaat-profielanalyse

Laat AI je helpen bij het beoordelen en matchen van kandidaten op basis van hun profielen en vaardigheden, waardoor je snel de beste matches kunt vinden.

Ontdek talent, ontketen succes

Dankzij baanbrekende technologieën zoals natural language processing en machine learning, biedt aiRecruitment een geautomatiseerde kandidaat-profielanalyse. Ons geavanceerde AI-systeem doorzoekt en begrijpt kandidaatprofielen op een dieper niveau en matcht ze met de meest geschikte vacatures.

Getrainde Benelux AI-systemen

Profiteer van AI-systemen die specifiek zijn getraind voor de Benelux‑markt, waardoor het zich onderscheidt van standaard AI‑oplossingen.

Op maat voor de Benelux

Het trainen van ons AI-systeem om nauwkeurig de taal van werving in de Benelux te begrijpen, heeft geresulteerd in een opmerkelijke precisie bij het matchen van kandidaten met vacatures. Dit betekent dat onze AI niet alleen oppervlakkig overeenkomsten identificeert, maar ook de nuances en specifieke context begrijpt die een perfecte match creëren.

Tot 70% Tijdsbesparing

Verminder tot 70% van de tijdsbesteding aan administratieve taken, zodat je je kunt richten op strategische en betekenisvolle recruitmentactiviteiten.

Meer tijd

Met aiRecruitment wordt de last van repetitieve administratie verlicht, waardoor je meer tijd hebt om je te richten op het opbouwen van relaties, het analyseren van kandidaten en het nemen van weloverwogen beslissingen die leiden tot succesvolle wervingsresultaten.

Persoonlijke tone-of-voice

Kies uit verschillende tone-of-voice-opties voor je vacatures en communicatie, zodat het perfect aansluit bij je bedrijfsidentiteit.

Eigenheid

Met aiRecruitment heb je de vrijheid om je eigen tekst in te voeren, en onze AI past automatisch de tone-of-voice aan op basis van de ingevoerde tekst. Deze flexibiliteit stelt je in staat om je eigen unieke merkstem consistent te behouden.

Slimme matchingsalgoritmes

Met onze AI-gestuurde matching vind je sneller en nauwkeuriger kandidaten die perfect bij de functie passen, wat leidt tot kortere doorlooptijden.

Match made in heaven

Met de krachtige Matchmaker-functie van aiRecruitment bereik je een nieuw precisieniveau in recruitment. Matchmaker gebruikt geavanceerde algoritmen voor perfecte combinaties, gepresenteerd in overzichtelijke rapporten met matchpercentages. Bespaar tijd, verhoog succes en optimaliseer je matchingsproces met Matchmaker van aiRecruitment.

Automatische vacaturecreatie

Laat onze AI-technologie aantrekkelijke en geoptimaliseerde vacatureteksten genereren, zodat je vacatures in een mum van tijd kunt plaatsen.

Krachtige vacatures

Onze AI begrijpt de nuances van wervingstaal en gebruikt deze kennis om overtuigende en aantrekkelijke teksten te creëren die de aandacht van kandidaten trekken.

FAQ

Veelgestelde Vragen

Ontdek de toekomst van recruitment

probeer gratis

Transformeer uw wervingsproces vandaag nog, probeer nu en ontdek de kracht van de efficiënte aiRecruitment apps!